Motorervaringen van andere motorrijders

Toen er kinderen kwamen ging de motor de deur uit, maar zijn liefde voor motorrijden bleef. Ronald koos ervoor om opnieuw op de motor te stappen.
Olivier Huizeling (25) heeft bijna zijn motorrijbewijs op zak. Voor de Amstelvener is de motor zowel op werk- als privégebied het ideale vervoermiddel.
Elke dag in de file naar haar werk, Sterre Vogelaar (21) was er klaar mee. Tot verbazing van haar omgeving besloot ze haar motorrijbewijs te halen. Ze heeft het examen voertuigbeheersing gehaald en mag over een maand afrijden.
Dennis is een echte motorliefhebber. Hij en zijn motor zijn al 20 jaar onafscheidelijk. De combinatie van vrijheid, spanning en techniek past bij hem.
Kersverse motorrijdster Jelinka heeft net een maand haar motorrijbewijs op zak. “Ik kan dit gewoon, een heerlijk gevoel!” Motorrijbewijs halen ook jouw droom?
Het blijft altijd kriebelen. Inmiddels heeft Marjolein al een paar jaar niet meer gereden, maar droomt ze er nog steeds en wil weer motorrijden.
Tas achterop, wegrijden en wel zien waar je eindigt. Wat een avontuur! Duco gaat al 30 jaar met vrienden op motorvakantie.