Experts geven tips over motorrijden

Wat hebben een rijinstructeur, een minister en een bandweerman met elkaar gemeen? Een passie voor motorrijden! Met de slimme tips van deze experts ga je nog veiliger en beter voorbereid de weg op.

Kour van der Laan - Ploegchef Motor Ondersteuning Brandweer (MOB)

Brandweer op de motor? Jazeker! Op de motor is ploegchef Motor Ondersteuning Brandweer (MOB) Kour van der Laan een stuk flexibeler, sneller en efficiënter. Want voordat een brandweerauto met zes man uitgerukt is, zijn Kour en zijn motor al ter plaatse om de situatie te verkennen. Ontdek waarom Brandweer Haaglanden het slim bekeken heeft op de motor.

Gerard van Veluwen – Rijinstructeur bij Verkeersschool De Veluwe

Motorrijinstructeur Gerard van Veluwen helpt elk jaar tientallen kersverse motorrijders om veilig de weg op te gaan. Waar staan veel motorrijders volgens hem niet bij stil? En waarom is het belangrijk om één keer per jaar een cursus te volgen? Gerard vertelt er alles over.

Cora van Nieuwenhuizen – Minister van Infrastructuur en Waterstaat

Wist je dat onze minister van Infrastructuur en Waterstaat een passie voor motorrijden heeft? Cora van Nieuwenhuizen vertelt waarom ze het iedereen gunt om eens een motorrit te maken en geeft een aantal slimme tips voor motorrijden om veilig de weg op te gaan.

Benieuwd naar ervaringen
van slimme rijders?

Bekijk ze hier